Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Λέμε ΟΧΙ στο Ξεπούλημα της Μακεδονίας


  • Όταν η Μακεδονία μας αποτελεί ακόμα αντικείμενο διαπραγμάτευσης με ένα κρατίδιο που ουδεμία σχέση έχει με την ιστορία των Μακεδόνων.
  • Όταν έχει εκχωρηθεί το όνομα και συζητάμε μόνο το πρόθεμα.
  • Όταν σχέδια Νίμιτς αρχίζουν να εφαρμόζονται με την μέθοδο του σαλαμιού (κατάργηση Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης), χωρίς να ζητηθεί η έγκριση του Ελληνικού Λαού.
  • Όταν η φράση «η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική», θεωρείται πλέον «ακρότητα» και «λαϊκισμός».
  • Όταν προωθούνται στα κεντρικά Μ.Μ. «Ε» και στα διεθνή φόρα, προπαγανδιστές που πληρώνονται από το Ελληνικό Δημόσιο για να μιλούν περί «Μακεδονικής» μειονότητας εντός... της Ελλάδος.

Εμείς παραμένουμε ταγμένοι μαζί με την μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που συνεχίζει να πιστεύει πως υπάρχει ΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, και ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Σε όσους έχουν δεύτερες σκέψεις για το μέλλον της Εθνικής μας υπόθεσης έχουμε απλά να πούμε πως δεν θα αφήσουμε να προχωρήσουν στο ξεπούλημα που ετοιμάζουν.

Μαθητές, φοιτητές, νέοι και νέες από όλη την Ελλάδα, ξεκινάμε μια Πανελλαδική εκστρατεία με το πνεύμα που περιγράφει ο τίτλος της: ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Με ακτιβιστικές δράσεις, με διαγωνισμούς, με φεστιβάλ, με εκδρομές εξόρμησης, θα μεταδώσουμε το μήνυμα της αντίστασης τόσο στον προδομένο λαό ο οποίος ακόμα έχει ζωντανές στην μνήμη του τις υποσχέσεις όλου του πολιτικού κόσμου που στις αρχές του ’90 εμφανιζόταν ως αδιαπραγμάτευτος για το όνομα της Μακεδονίας μας, όσο και προς όσους σκέφτονται να προχωρήσουν στο θάψιμο της Εθνικής μας υπόθεσης.

Αμερικανοτσολιάδες, «μετριοπαθείς» και πρόθυμοι εντολοδόχοι είναι καιρός να καταλάβουν πως η Ελληνική νεολαία δεν θα δώσει την υπογραφή της στο ξεπούλημα τίτλων γής και ιστορίας που της ανήκουν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 210 – 7522700, 2310 – 234224

πηγή: Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου