Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Μπάζει νερά η Πολυκατοικία!

Με αφορμή κάποια συκοφαντικά δημοσιεύματα μέσω διαδικτύου, ανύπαρκτων πολιτικά ατόμων, με κύριο πάντα στόχο την αναδυόμενη πολιτικά δύναμη του ΛΑ.Ο.Σ. θα δοθούν κάποιες απαντήσεις.

Εκφραστές αυτής της επίθεσης είναι αποτυχημένα μικρομεσαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και διάφοροι τυχάρπαστοι πρώην αυλικοί του Αντ. Σαμαρά στην Πολιτική Άνοιξη. Μέσα σε όλον αυτό το συφερτό βρίσκουν καταφύγιο και διάφοροι παραπλανημένοι, εύκολα θύματα μιας ανόητης προπαγάνδας.

Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στην συκοφαντική επίθεση που εξαπολύθηκε στον πρόεδρο της ΝΕ.Ο.Σ., Γιάννη Παναγιωτακόπουλο, με αφορμή τον διορισμό του ως μετακλητό υπάλληλο στη Βουλή των Ελλήνων. Αυτό το τεράστιο σκάνδαλο, ένας αγωνιστής της παράταξης να πληρώνεται για τις υπηρεσίες του κι όχι να περιφέρεται ρακένδυτος ή να υπεξαιρεί χρήματα από το κομματικό ταμείο, ήταν η αφορμή κάποιοι να βγάλουν το μένος τους.

Για κακή τους τύχη όμως τα έβαλαν με λάθος άτομο. Ο Γιάννης Παναγιωτακόπουλος, το γνωστότερο στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. για τους αγώνες του στο πεζοδρόμιο, για τις μάχες που έδωσε δίπλα δίπλα με τα στελέχη της φοιτητικής παράταξης του ΛΑ.Ο.Σ. στα πανεπιστήμια, τραυματισμένος ουκ ολίγες φορές από αναρχικούς και ακροαριστερούς, αυτό τον αγωνιστή τόλμησαν να τον βάλουν στο στόμα τους κάποιοι τυχάρπαστοι του πληκτρολογίου.

Βασικός λόγος είναι η κατάρρευση της Δεξιάς πολυκατοικίας και συγκεκριμένα της πολιτικής Σαμαρά, με ο,τι αυτό συνεπάγεται. Την ώρα που ο Σαμαράς με τη διγλωσσία και την υποχώρησή του σε θέματα όπως το Μακεδονικό και το Μεταναστευτικό αφήνει τη Ν.Δ. να παραπαίει, κάποιοι αυτόκλητοι προστάτες της πατριωτικής Ν.Δ., πολεμούν την ανερχόμενη πολιτικά δύναμη του ΛΑ.Ο.Σ. και τον Γιώργο Καρατζαφέρη που με συνέπεια και υπομονή ανεβαίνουν σε ποσοστά και εκτίμηση.

Αφού λοιπόν τα έβαλαν με τον Γ. Παναγιωτακόπουλο που τόλμησαν να τον τιμήσουν και να τον δηλώσουν μετακλητό υπάλληλο της Βουλής, υποστήριξαν εντούτοις έναν άλλο μέχρι πρότινος μετακλητό υπάλληλο, τον υποψήφιο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Κώστα Χατζή. Ο κύριος Χατζής, δούλεψε για τον Αντ. Σαμαρά ως υπάλληλος στο Υπουργείο Πολιτισμού. Αυτός όμως δεν είναι ούτε πουλημένος ούτε βολεψάκιας. Είναι πατριώτης!


Αφού για μια ακόμη φορά αποδείξατε ότι δεν είστε bloggers, αλλά άσχετοι συκοφάντες, καλή ψήφο αύριο στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου