Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ



Τελικώς, ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν είναι απλώς υπουργός «Προστασίας του αριστερού Πολίτη», όπως πολύ εύστοχα τον χαρακτήρισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, αλλά καλύπτει πολιτικά μεγάλες έκνομες ενέργειες κατά Ελλήνων που διαμαρτύρονται για τις παθογένειες της λαθρομεταναστεύσεως στην πατρίδα τους. Προηγήθηκε η προσαγωγή 44 πολιτών στην Πανόρμου που διαμαρτύρονταν για την μετατροπή της περιοχής τους σε Αφγανιστάν, την ίδια ώρα που κανείς εκ των ακροαριστερών που προκάλεσαν τα επεισόδια δεν προσήχθη στην ΓΑΔΑ.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά επέτρεψαν στον κ. Στρατούλη του ΣΥΡΙΖΑ να συμπεριφέρεται στην ΓΑΔΑ ως «σταλινικός κομισάριος», αποφασίζοντας ποιος πρέπει να κρατηθεί για τα περαιτέρω. Η αθλιότητα ξεπέρασε κάθε όριο, με την προφυλάκιση του δεξιού δημοσιογράφου Δημήτρη Παπαγεωργίου, ο οποίος κάλυπτε την εκδήλωση ως απεσταλμένος της «Ελεύθερης Ώρας».

Στις 24 Φεβρουαρίου υπήρχε προγραμματισμένη συγκέντρωση των κατοίκων της πλατείας Αμερικής, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για το γεγονός ότι η πλατεία τους έχει μετατραπεί σε γκέτο αλλοδαπών. Την ίδια ώρα, οι ακροαριστεροί σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ είχαν αναγγείλει αντισυγκέντρωση, πράγμα που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι νομικά και συνταγματικά παράνομο. Τι συνέβη; Η ΕΛΑΣ του Χρυσοχοΐδη έκανε «προληπτικές προσαγωγές για εξακρίβωση στοιχείων» σε ανθρώπους που πήγαιναν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας!

Μεταξύ των προσαχθέντων ήταν η νομαρχιακή σύμβουλος Αθηνών και τομεάρχης Β3 της Νομαρχιακής της ΝΔ Χριστίνα Σιδέρη, το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της «Δημοκρατικής Αναγέννησης» Ηλίας Λέντζος και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ Τάσος Χατζηπαράσχου. Όλοι αυτοί, μεταξύ άλλων, πήγαν στην ασφάλεια για «εξακρίβωση στοιχείων» ως «ακροδεξιοί», για τον λόγο ότι ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για την πλήρη υποβάθμιση της ποιότητος της ζωής τους από την ανεξέλεγκτη μετανάστευση. Και η μεν κ. Σιδέρη απελευθερώθηκε αμέσως, διότι ο κ. Σαμαράς τηλεφώνησε προσωπικώς στην ΓΑΔΑ, όλοι οι άλλοι όμως ταλαιπωρήθηκαν άνευ λόγου και αιτίας.

Το αποκορύφωμα; Η σύλληψη του εκδότη της δεξιάς εβδομαδιαίας εφημερίδος «Στόχος», Σάββα Χατζηπαρασκευά, κάτι αντίστοιχο της συλλήψεως του Παπαγεωργίου! Είναι τυχαίο δηλ. ότι συλλαμβάνονται δεξιοί δημοσιογράφοι με την ανοχή της ΕΣΗΕΑ, καθώς ο κ. Σόμπολος αδυνατεί να πείσει τους αριστερούς δημοσιογράφους να συμπαρασταθούν στους δεξιούς συλληφθέντες συναδέλφους τους; Και το καλύτερο: την ίδια ώρα που συνέβαιναν όλα αυτά, 150 ακροαριστεροί τραμπούκοι διέσχιζαν την Αχαρνών με λοστούς και μαδέρια, πηγαίνοντας στην αντισυγκέντρωσή τους, χωρίς ουδείς τους να προσαχθεί για «εξακρίβωση στοιχείων».

Είναι γεγονός ότι η πατρίδα μας περνάει μία μεγάλη οικονομική και όχι μόνο κρίση. Όλες οι σκέψεις και όλα τα βλέμματα στρέφονται προς την επίλυσή της. Την ίδια ώρα όμως, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ περνάει την κρυφή της ατζέντα. Το νομοσχέδιο που χαρίζει την Ελληνική ιθαγένεια στους μετανάστες, έχει φέρει μεγάλες αντιδράσεις. Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων τάσσεται κατά, σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Τι πράττει η κυβέρνηση; Αναπτύσσει κυριολεκτικώς παρακρατικούς μηχανισμούς. Ποινικοποιεί τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίες, την ίδια ώρα που επιτρέπει τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Προσάγει πολίτες «προληπτικώς» στην Ασφάλεια, συλλαμβάνει και φυλακίζει δεξιούς δημοσιογράφους. Και όλες αυτές οι άθλιες μεθοδεύσεις γίνονται από την κυβέρνηση του «open government»! Εντάξει, το τι υπήρξε για την Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ το ξέραμε. Τώρα δεν κατάλαβα, πίσω από τα επικοινωνιακά τερτίπια του ΠΑΣΟΚ κρύβεται η αστυνομική καταστολή και παρακρατικοί μηχανισμοί;

Οι ευθύνες του κ. Χρυσοχοΐδη και του πρωθυπουργού είναι τεράστιες. Και μπορεί σήμερα τα κατεστημένα ΜΜΕ να περνούν στα ψιλά όλα αυτά που σας γράφω, αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή. Ο κ. Χρυσοχοΐδης οφείλει να καταλάβει, έστω και τώρα, ότι είναι υπουργός προστασίας όλων των Ελλήνων πολιτών. Αν θέλει να είναι μόνο των αριστερών, να πάει στην Κούβα ή στην Βόρειο Κορέα. Να είναι σίγουρος ότι δεν θα μας λείψει καθόλου.

4 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά ντροπή! Ούτε απελευθερώθηκα αμέσως και ούτε έφυγα!!!! Έμεινα μέχρι το τέλος και έφυγα με όλους! Ο μόνος που δεν ήταν μαζί μας ήταν ο Σάββας. Εντάξει είμαι από άλλο κόμμα, αλλά λίγη ντροπή δε βλάπτει.............. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή σας! Ντροπή! Όσοι ήταν εκεί ξέρουν τι έγινει και θα πληροφορηθούν για τα ακατάσχετα ψέμματα που γράφεται με καθαρά μικροπολιτικό σκοπό. Ντροπή σας αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέχρι το τέλος έμεινε η κ.Σιδέρη.
    Ψεύδεται ο κ.Χαρίτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. Χαρίτο, η αλλάξετε το άρθρο ασς η αφαιρέστε το.Δεν είναι έτσι τα γεγονότα... δεν είμαστε έτσι εμείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή