Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Όχι το Ισλάμ στην Ελλάδα.


Παρέμβαση της ΝΕ.Ο.Σ στην συγκέντρωση στο Συνταγμα Ορθοδοξων Χριστιανων της Αιγύπτου, που τους σφάζουν οι Ισλαμιστές (τελευταία επίθεση ανήμερα των Χριστουγένων του 2009 με 7 νεκρούς)

Τα Χριστούγεννα είναι μία από τις μεγαλύτερες γιορτές του Χριστιανισμού. Αυτή την ημέρα διάλεξαν φανατικοί ισλαμιστές στην Αίγυπτο για να σφαγιάσουν στην κυριολεξία επτά χριστιανούς επειδή ήταν χριστιανοί. Όπως όλοι μας βλέπουμε ο σεβασμός στη διαφορετικότητα και στην ελεύθερη επιλογή, για τους ισλαμιστές καλά κρατεί.

Είδαμε φανατικούς ισλαμιστές πριν περίπου ένα χρόνο να καίνε την Αθήνα επειδή υποτίθεται ότι ένας αστυνομικός δε σεβάστηκε και έσκισε μια χαρτοπετσέτα που ήταν γραμμένοι πάνω μερικοί στίχοι από το Κοράνι. Το Κοράνι το οποίο μέσα λέει ότι όποιος σκοτώσει άπιστους θα βρεθεί στον παράδεισο.


Αυτούς τους φανατικούς ο κ. Παπανδρέου θέλει να τους κάνει Έλληνες, δηλαδή να κάνει μια φανατική μειονότητα στην Ελλάδα με πλήρη δικαιώματα που θα ρυθμίζει τα πολιτικά πράγματα της Ελλάδος.


Κλιμάκιο της ΝΕ.Ο.Σ. παρευρέθηκε στην διαμαρτυρία των Ορθόδοξων χριστιανών της Αιγύπτου ,δόθηκε ο λόγος στον Πρόεδρο της ΝΕ.Ο.Σ. Ιωάννη Παναγιωτακόπουλο από όπου προειδοποίησε ότι δυστυχώς αν ο πρωθυπουργός προχωρήσει το σχέδιο του, τέτοια φαινόμενα θα έχουμε και στην Ελλάδα.

ΌΧΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΌΧΙ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εκ του Γραφείου Τύπου ΝΕ.Ο.Σ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου